Pánský pleťový krém proti vráskám Q10 40 ml

Bez kanabinoidů

Obsahuje osvědčené a oblíbené účinné složky s protivráskovou aktivitou, ochranné, zvláčňující, hydratační a regenerační. Lze použít jako denní i noční. Více

Výrobce: Bione Cosmetics CannabisKód produktu: BE-PPK-40Doprava a platba

101 Kč

Není skladem Sledovat dostupnost

Obsahuje osvědčené a oblíbené účinné složky s protivráskovou aktivitou, ochranné, zvláčňující, hydratační a regenerační. Lze použít jako denní i noční. Více

Výrobce: Bione Cosmetics CannabisKód produktu: BE-PPK-40Doprava a platba

Pánský pleťový krém proti vráskám Q10 40 ml

Lehký pleťový krém pro muže. Krém obsahuje osvědčené a oblíbené účinné složky s protivráskovou aktivitou, ochranné, zvláčňující, hydratační a regenerační. Spojením vysokého podílu koenzymu Q10 (0,2%), arganového oleje, moderního karnosinu, multifunkčního lipoaminu s kyselinou hyaluronovou, nikotinamidem, panthenolem, glycerinem, inositolem, tokoferolem, bambuckým máslem a dalšími poskytuje cestu ke krásné pěstěné pleti na mnoho let. Koenzym Q10 je známou a oblíbenou složkou s aktivitou proti vráskám, karnosin brání stárnutí pleti omezením nežádoucí přirozené glykace kožních bílkovin. Krém je vyroben na bázi moderní lipofilní polyakrylátové matrice, neobsahuje žádné neionogenní emulgátory, je velmi jemný a nedráždivý, v BIO formulaci bez silikonů, parabenů, ropných produktů s hypoalergenní parfemací Black Diamond.

Použití

Nanášejte jen čistými prsty na pokožku obličeje, ve velmi tenké vrstvě a nechejte vsáknout. Lze použít jako denní i noční. Neobsahuje UV filtr. Použitá konzervační látka se po nanesení krému na pokožku po chvíli zcela odpaří! Aplikujte na pokožku obličeje alespoň 1x denně, pravidelně a dlouhodobě.

Ingredients (INCI):

AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, HYDROGENATED COCONUT OIL, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE SE, STEARIC ACID, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SODIUM HYALURONATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, UBIQUINONE, PANTHENOL, CARNOSINE, INOSITOL, ALLANTOIN, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT, CAPRYLOYL GLYCINE, NIACINAMIDE, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, ACRYLATES/VINYL ISODECANOATE CROSSPOLYMER, SODIUM CARBOMER, PARFUM, SORBITAN CAPRYLATE, PHENOXYETHANOL.

ⓘ OBSAH KONOPÍ

Konopný olej lisovaný ze semen

Surovina neobsahuje kanabinoidy. Za studena lisovaný konopný olej obsahuje mnoho významných látek a nenasycených mastných kyselin Omega-3 a Omega-6 v ideálním poměru 1:3 (kyseliny alfa-linolenové a gama-linolenové). Je zdrojem vzácně se vyskytující kyseliny olejové (Omega-9). Olej dále obsahuje chlorofyl, lecitin, fytosteroly, draslík, hořčík, železo, vápník a vitaminy A, B1, B2, B6, C, D a E.

Je výborný pro péči o pokožku celého těla. Má protizánětlivé, regenerační, antibakteriální a také výrazné antioxidační účinky, a působí tak proti předčasnému stárnutí pokožky. Je vhodný pro citlivou a ekzematickou pokožku. Kosmetika obsahující za studena lisovaný konopný olej je velmi dobře snášena i citlivou pletí. Je vhodná pro ekzematiky, malé děti, těhotné i kojící ženy.

Vodní macerát s pomocným vyluhovadlem

Surovina neobsahuje kanabinoidy. Vzhledem ke způsobu výroby je vhodné tuto surovinu označit spíše jako vodní výluh nebo macerát. Vyrábí se vyluhováním konopí ve vodě s pomocným rozpouštědlem (glycerol, propylenglykol nebo alkohol). Do této směsi se uvolňují především látky rozpustné ve vodě a výluh je bohatý na chlorofyl, sacharidy, třísloviny, saponiny a polyfenoly.

I tento druh suroviny má opodstatněné využití. Výluhy a odvary z bylin obecně se využívají dlouhá léta a produkty obsahující tuto surovinu (výluh) mají taktéž blahodárné účinky. I když vodní výluhy/maceráty neobsahují kanabinoidy, svůj význam v kosmetických přípravcích určitě mají.

Je vhodné ještě jednou zmínit, že i když se dle názvosloví také jedná o extrakt z konopí, není možné ho srovnávat s extraktem bohatým na kanabinoidy, které mají prokazatelně léčivé účinky. Více v článku...

Objem 40 ml
Obsah kanabinoidů Bez kanabinoidů
Použitá surovina Olej ze semen konopí, Vodní výluh (+Alko)
Základ Voda, Kokosový olej