Mycí odličovací pleťová krémová pěna CANNABIS 150 ml

Bez kanabinoidů

Vhodná ke každodennímu odlíčení, umytí a hloubkovému vyčištění pleti. Bez SLS, SLES, neobsahuje parabeny, ethoxyláty ani silikony, je použita bezalergenní parfemace. Více

Výrobce: Bione Cosmetics CannabisKód produktu: BE-PKP-150Doprava a platba

91 Kč

Skladem
ks

Vhodná ke každodennímu odlíčení, umytí a hloubkovému vyčištění pleti. Bez SLS, SLES, neobsahuje parabeny, ethoxyláty ani silikony, je použita bezalergenní parfemace. Více

Výrobce: Bione Cosmetics CannabisKód produktu: BE-PKP-150Doprava a platba

Mycí odličovací pleťová krémová pěna CANNABIS 150 ml

Mycí odličovací pleťová krémová pěna je vhodná ke každodennímu odlíčení, umytí a hloubkovému vyčištění pleti. Přípravek je vyroben v bioformulaci, bez SLS, SLES, neobsahuje parabeny, ethoxyláty ani silikony, je použita bezalergenní parfemace. Přípravek dále obsahuje oblíbený extrakt Cannabis.

Žádný jiný přípravek nemá složení jako Mycí odličovací pěna Cannabis. Šetrný k Vám i k přírodě. Neslibuje, umí! Moderní, elegantní, efektivní. Pro Vaši krásu a zdraví.

Použití

Ve svislé poloze lahvičky rázným stisknutím uzávěru vytvořte chomáček pěny. Který použijte na mytí celého obličeje i za použití peelingové houbičky. Následně pokožku řádně opláchněte teplou a pak chladnou vodou. Zabraňte vniknutí přípravku do očí.

Bione-Tip: po vypotřebování náplně lze obal opakovaně použít. Např. naředíte-li běžný šampon čistou vodou 1:1, tak vzniklým roztokem můžete lahvičku opět naplnit a dále používat. Připravený roztok musí být relativně velmi řídký.

Ingredients (INCI):

AQUA, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, LACTIC ACID, LAURYL GLUKOSIDE, CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT, PARFUM, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, SILVER LACTATE.   

ⓘ OBSAH KONOPÍ

Vodní macerát s pomocným vyluhovadlem

Surovina neobsahuje kanabinoidy. Vzhledem ke způsobu výroby je vhodné tuto surovinu označit spíše jako vodní výluh nebo macerát. Vyrábí se vyluhováním konopí ve vodě s pomocným rozpouštědlem (glycerol, propylenglykol nebo alkohol). Do této směsi se uvolňují především látky rozpustné ve vodě a výluh je bohatý na chlorofyl, sacharidy, třísloviny, saponiny a polyfenoly.

I tento druh suroviny má opodstatněné využití. Výluhy a odvary z bylin obecně se využívají dlouhá léta a produkty obsahující tuto surovinu (výluh) mají taktéž blahodárné účinky. I když vodní výluhy/maceráty neobsahují kanabinoidy, svůj význam v kosmetických přípravcích určitě mají.

Je vhodné ještě jednou zmínit, že i když se dle názvosloví také jedná o extrakt z konopí, není možné ho srovnávat s extraktem bohatým na kanabinoidy, které mají prokazatelně léčivé účinky. Více v článku...

Objem 150 ml
Obsah kanabinoidů Bez kanabinoidů
Použitá surovina Vodní výluh (+Alko)
Základ Voda