Vítejte ve světě konopí!

Spustili jsme nový e-shop nabitý konopným sortimentem! Je až neuvěřitelné, jak je tato rostlina univerzální a do kolika podob lze zpracovat. Najdete zde pestrou paletu výrobků od potravin, pochutin, přes CBD oleje a květy, až po semena a kosmetiku nebo kategorii věnovanou zvířatům.

Konopí se ale samo nezpracuje, tak pojďme také chvíli opěvovat poctivou práci českých i zahraničních zemědělců a výrobců, kteří svou prací hájí dobré jméno této rostliny. 1000+1 využití je fajn, ale nešlo by to bez lidí, kteří pracují na tom, aby odladili své výrobky do posledního detailu...

Je nám ctí a potěšením, že od roku 2016 můžeme spolupracovat s mnoha českými a zahraničními výrobci i prodejci v rámci konopného veletrhu KONOPEX, který pořádáme v Ostravě. Zde se každoročně sjíždí jak prodejci konopného sortimentu, tak odborníci s nejnovějšími poznatky ohledně léčby, pěstování, zpracování nebo průmyslového využití konopí.  

Díky tomu Vám nyní můžeme nabídnout nejen odpovídající orientaci na trhu, ale i zkušenosti s produkty v našem sortimentu. Jsme rádi, že Vám můžeme s čistým svědomím nabídnout kvalitní a ověřené výrobky.

Pokud Vám v nabídce něco chybí, dejte vědět, připomínku promyslíme a případně zařadíme do sortimentu.

Doufáme, že se Vám bude e-shop líbit a omluvte, prosím, případné chyby, které jsme mohli při dokončování přehlédnout.

Těšíme se na Vaši návštěvu! 🙂 Přejeme Vám příjemný nákup a radost ze správného výběru! 🍀

S přáním příjemných dní
KONOPEX 🌱